Deprecated: Required parameter $keys follows optional parameter $name in /customers/5/0/1/leenknegtverzekeringen.be/httpd.www/wp-content/themes/enfold/config-layerslider/LayerSlider/assets/classes/class.ls.config.php on line 74 B.A. motorvoertuigen - Leenknegt Verzekeringen

Wie en wat is verzekerd ?

De autoverzekering dekt uw burgerlijke aansprakelijkheid en is wettelijk verplicht. Ze vergoedt de schade die u of iemand anders door het gebruik van een motorrijtuig aan anderen kan toebrengen. Ook indien u een aanhangwagen bezit of in gebruik neemt, let u er best op dat ook die verzekerd is, zelfs als hij losgekoppeld is. 

Is de maximum toegelaten massa van de aanhangwagen meer dan 750 kg, contacteer ons dan. Deze aanhangwagen dient een afzonderlijke andere nummerplaat te hebben en moet in uw polis opgenomen worden.

U bent ook verzekerd voor ongevallen veroorzaakt op privéterreinen.

De BA Autoverzekering dekt de schade die iedere bestuurder van uw wagen kan veroorzaken aan anderen.  Opgelet, het is wel mogelijk dat in sommige gevallen de verzekeraar het recht heeft om (een deel van) de vergoede schade terug te eisen, bvb in geval van dronkenschap. De situaties waarin dit mogelijk is, staan strikt omschreven in het verzekeringscontract.

U bent ouder dan 65, 70 jaar en wenst uw verzekering over te plaatsen naar ons.

Dit kan, wij vragen geen medisch attest !

TIP

Ouders, laat uw kinderen vanaf datum voorlopig rijbewijs opnemen in uw autoverzekering !