1. Uitvaartverzekering

DELA is de enige uitvaartspecialist in België die de organisatie én verzekering van uitvaarten combineert. Bijna 75 jaar ervaring en deskundigheid garanderen een vlotte, betaalbare en waardige begrafenis of crematie voor iedereen. Dankzij hun persoonlijke aanpak op ‘mensenmaat’ bent u bij DELA meer dan een klant. DELA staat niet toevallig voor Draagt Elkanders Lasten. Zo zorgen wij voor elkaar.

Dat ‘zorgen voor’ interpreteert Dela heel breed. Zij verzorgen de organisatie van de begrafenis of crematie, maar daarnaast vinden zij het ook belangrijk om hulp te bieden aan de nabestaanden. Zowel vóór, tijdens als na de uitvaart. Niet alleen financieel en administratief, maar ook op menselijk vlak.

DELA streeft geen winst na. Omdat DELA België deel uitmaakt van een coöperatie zonder winstoogmerk, wordt de winst uitgekeerd aan verzekerden en opnieuw geïnvesteerd in hun organisatie en opleidingen om hun dienstverlening steeds weer te verbeteren. Zo kunnen ze betaalbare prijzen hanteren voor hun kwaliteitsvolle dienstverlening.

U kan bij ons kantoor terecht voor een offerte, meer info.

2. Schuldsaldoverzekering

Wij werken met de specialist inzake bescherming van leningen
Ze is de goedkoopste en heeft de meeste complete verzekering

Vraag een offerte op maat van uw project !