Actie verlenging: Taks beleggingsverzekering

Goed nieuws! De taksactie waarbij Athora voor elke investering van minstens €10.000 de premietaks betaalt in jouw plaats wordt verlengd t.e.m. 14 november 2021!
 
Normaal gesproken zou je, als je in zo’n beleggingsverzekering investeert een premietaks van 2% moeten afstaan aan de fiscus. Voor 10.000 euro komt dat neer op €200 die je eigenlijk had kunnen investeren. Met deze actie betaalt Athora die taks en investeer je dus jouw volledige bedrag!
 

Nood aan een check-up?

Af en toe is het belangrijk om eens stil te staan bij je verzekeringen. “Ben ik nog wel goed verzekerd?” is een vraag die misschien soms wel eens opduikt. Liet je het voorbije jaar verbouwingen uitvoeren of misschien kocht je onlangs wel een nieuwe auto? Mogelijks ben je onderverzekerd.
 
Geen paniek! Bij Leenknegt bekijken we samen de staat van jouw verzekeringen met een check-up.

Actie: Taks op beleggingsverzekering

Tot 31/10/2021 zal je uitzonderlijk de taks van 2% voor tak 23-beleggingsverzekeringen niet moeten betalen! Voor elke investering van minstens €10.000 betaalt Athora de premietaks in jouw plaats!
 
Voorbeeld? Stel, je belegt 10.000 euro in zo’n beleggingsverzekering. De fiscus houdt daar een premietaks van 2% af. Dat komt neer op een €200. Dus eigenlijk investeer je dan slechts 9.800 euro. Met deze actie echter, betaalt Athora die taks en investeer je je volledige bedrag!

Op reis met de auto? 5 tips voor een zorgeloze trip!

Nu de zomer voor de deur staat, kijken veel koppeltjes en gezinnen reikhalzend uit naar een deugddoende vakantie. Ga jij straks met de auto op reis en wil je je zo goed mogelijk voorbereiden? Hou dan zeker rekening met deze 5 gouden tips!

Lees meer

Een zoon of dochter die leert rijden? Hiermee moet u rekening houden

 

Een voorlopig rijbewijs: de huidige spelregels

1. Het theoretisch examen

Het theoretisch examen kan vanaf 17 jaar afgelegd worden. Lessen zijn geen voorwaarde. Maar wanneer je na twee keer niet slaagt voor het examen, ben je verplicht om 12 uur theorieles te volgen bij een erkende rijschool. De kostprijs voor die cursus bedraagt 100 euro.

Lees meer